MÁJUS 25.Eat&Feel séfvacsoraSAJTÓKÖZLEMÉNY

ÚJ GASZTRO-KEZDEMÉNYEZÉS BUDAPESTEN: AMIKOR A SÉF BARÁTKÉNT ÜDVÖZÖL ASZTALÁNÁL!

Különleges és egyedülálló gasztroprogrammal bővül a Belvárosi Piac csarnoka. Május 25-én, pénteken tartja első séf vacsora estjét az Eat&Feel Budapest, a város legújabb és legfrissebb gasztro-kezdeményezése.

A páratlan estén a piac megtelik ismert és elismert séfekkel és egyedi, csak erre az alkalomra készült séf ajánlatokkal. A limitált létszámú, bensőséges hangulatú vacsorákon a gasztronómia szerelmeseire nem mindennapi élmény vár, ahol a SÉF – többek között Szabó Győző, Sára Zsuzsa, Krasznai Norbert – barátként üdvözöli őket az asztalánál.

#eatandfeel

De miért is olyan különleges és egyedülálló ez? Minden étteremnek van egy ikonikus alakja: a SÉF, aki az étterem lelke és mozgatórugója . Ő sokszor a háttérben marad. Nem halljuk a hangját, nem látjuk a lelkesedését, a mosolyt és örömet az arcán, pedig nekünk alkot.

Az #eatandfeel eseményekkel közelebb hozzuk az embereket egymáshoz. Különleges fogásokkal, amelyek csak erre az alkalomra készülnek. A SÉF elvarázsolja vendégeit, érdekes sztorikat mesél, lehet tőle kérdezni, kötetlenül beszélgetni.

 

Résztvevő séfek:

MoszkvaTér Bistro >> Sára Zsuzsa
Société Demo >> Krasznai Norbi
Steamboo >> Szabó Győző
Haxen Market >> Gleviczky Zoltán

…..

A bejáratnál pedig Rácz Lilla brutnature pezsgővel vár Rácz Lilla és Latorczai László borász házaspár!


Kapcsolat és további információ:

 

Hunyadi Nóri – GASTROGRAFIKA

hello@gastrografika.hu

+36 30 3957867